Tutorial origami 'heart' \(^_^)/




Heh..ntuk tutorial origami Mr.Stef yang 1st ni Mr.Stef nak tunjukkan dekat korang camner nak buat ‘heart origami’. Especially to guys yang bace entry ni, mungkin korang akan dapat salah 1 method camner nak tackle gurl yang korang suke..tapi kene tengok spesis jugak la kan haha..’apa yang lelaki mahukan hanyalah rupa, bau badan belakang cerita’......xbley blah..

Follow je step2 dekat bawah ni,

1. Fold a square piece of paper in half diagonally.


2. Fold bottom corners of triangle to top point and unfold it back

3. Fold top of triangle to bottom center point.


4. Refold the tips of triangle.

                                                                                                                                                                              
5. Fold top of diamond to side. Repeat on both sides.


6. Unfold. Open the fold and squash down to form the top part of heart. Use folded lines as a guide.






7. Repeat on both sides.


8. Fold corners in to make a more rounded shape. Repeat on both sides.


9. Flip over.


10. Fold the corners into the pocket. Use fold marks as a guide.



11. Repeat on both sides.


12. Turn over to front. Fold the top of the heart down. Repeat on both sides.


View from the back:

and TA DA!! Finished :}


Hope this tutorial can help u guys all..mudah je kan..pasni Mr.Stef akan update tutorial origami yang lain lak...ntuk buatkan korang stil alert ngan tutorial ni Mr.Stef galakkan korang follow blog ni...thanks 4 reading this..flamious......

p/s: kalo suke post ni sila 'like' N follow skali blog ni..tq..\(^_^)/

2 comments:

  1. wow interesting :) will try after this

    ReplyDelete
  2. This is de simple 1..im sure u can do it..ganbatee..!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...